Rumah Nampak Cantik Dgn Frame 3D Khat

Cantiknya kalau Frame 3D ni ada kat rumah

Nak gantung kat ruang solat pun cantik sangat ni. Selalu ada kat Masjid jerr, Tak sangka sekarang dah meluas dah.. Kat rumah pun ramai orang pakai. Design sesuai sgt kalau dinding car warna, nampak kontra sangat bila gantung Frame ni.. Memang Lama dah mencari frame rekabentuk macam ni..

Ada hadapi masalah ini?

Dah cat, pasang lampu cantik2, tapi masih nampak kosong. Macam rumah lama.. Dah macam2 cari idea nak deko rumah, Tapi masih lagi tak jumpa Frame sesuai..

Rumah baru cat, tapi nampak kosong sbb tak ada frame

Frame yang ada dah lama, tak nampak seri

Tak tahu nak letak frame yang bersesuaian

Bayangkan.. Lepas gantung frame ni

Ruang tamu rumah dah macam baru, kawan puji2.. Cantik lah.. Nampak Mewah. Hadiahkan mak ayah, rasa terharu.. Sejuk hati sebab hadiahkan..

Frame Ukiran khat ini kami design sendiri tiada di tempat lain

Artis artis selalu gantung Frame jenis ni.. Kali ni, Harga mampu milik

Boleh dipasang di ruang tamu, bilik solat, mahupun di ruang pejabat

Memperkenalkan

Frame Khat Ukiran PVC

Hiasi rumah anda dengan khat menggunakan Frame Premium calligraphy potongan CNC.

Apa Specialnya Frame Ukiran Kami

Feedback Pelanggan Kami

Ya, lepas beli, customer memang suka bagi feedback positif.. Terima kasih sentiasa support hasil dari DekoHQ..

Hasil Kemas

"..Hasil pun nampak modern & kemas. Saya suka Khat Bismillah ni.. Cantik sangat bila di gantung"
5/5
Fadli
Kluang

Abah suka Frame ni

"..Abah sampai terharu, nak mengalir air mata, bila hadiahkan frame ni, gantung kat rumah abah.. Hasil pun nampak cantik sangat bila gantung di ruang tamu"
5/5
Pn Ida
Kesang

Corak Menarik

"..Gantung kat Depan Pintuk Masuk, MashaAllah, memang cantik gitu.. Rekemen design DekoHQ ni.."
5/5
Azmi
Putrajaya

Custom Design

"..saya ada request nak background custom, nak ada daun2 tu boleh tak.. Sekali boleh.. Hasilnya macam ni.. Mahal sikit, tapi sangat puashati!.."
5/5
Suhaidah
Selangor

Promosi Pembelian di Website

Jarang jarang offer design cantik harga mampu milik macam ni.. Diluar, berani cakap harga 2 panel dekat RM400 dan keatas.. Hanya untuk grab di Website

Harga Asal RM340

Jangan risau.. Ada promosi tak masuk akal

Bukan RM340

Bukan RM320

Bukan RM300

Promosi Jimat

Design Laku Keras

Antara Frame yang paling laju, dapat permintaan tinggi pengguna

SAIZ SEDANG

Harga Asal RM340

Promosi RM160

Promosi Sekarang RM160

Promosi Sekarang RM160

SAIZ UPGRADE

Harga Asal RM480

Promosi RM250

Promosi Sekarang RM250

Promosi Sekarang RM250

Puluhan Parcel kami pos setiap hari.. Perpeluang dapat voucher pembelian RM100

Barang Sampai Baru Bayar

Tak payah bayar dulu.. Abang Posmen hantar dulu sampai depan rumah, Baru bayar.. 100% Wang Selamat & Sampai

Jom dapatkan segera sebelum terlambat!

Frame Khat Ukiran ini, gunakan material PVC Foam Board, dimana tahan lasak, kalis air, dan tidak melengkung

Saiz Frame ini besar, berukuran 2 kaki x 2 kaki, atau 24 inci x 24 inci

Boleh, kami boleh custom sehingga 4 kaki.

Kami proses untuk pembuatan dalam masa 3 hari

Boleh, kami sediakan kaedah penghantaran COD, barang sampai baru bayar

Ada.. Kami akan pos ke seluruh Malaysia. Namun, untuk perkhidmatan COD tidak disediakan untuk sabah sarawak atas faktor barang return tinggi

Kami gunakan Currier penghantaran Ninjavan, dan Best Express

Untuk pertanyaan, boleh whatsapp kami

This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.

    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × Bantuan?